Talleres

El nostre objectiu és oferir activitats completament diferents a tot el conegut. La nostra intenció és crear un espai lúdic, cultural, artístic, que permeti desenvolupar i enfortir les capacitats humanes, socials i intel·lectuals de les persones. Un entorn en el qual se sentin a gust, cures, respectats, valorats, entretinguts.

Origami 

El Origami, o papiroflèxia, és un art japonès molt antic, que consisteix a crear figures de paper sense utilitzar tisores ni cola. Afavoreix i estimula la concentració, la motricitat fina, l'atenció plena, la paciència i la creativitat.

Feldenkrais

Dirigit a totes les persones interessades en creixement personal, salut, moviment, aprenentatge, benestar, i també a totes les que pateixen d'estrès, de dolors crònics, tendinitis, artrosis, lumbàlgies, i la gent que necessita recuperar o ampliar rang de moviment.

Tango terapia

Per què ballar tango? Cada vegada són més els professionals de la salut que consideren al tango com un exercici ideal que beneficia el benestar social, mental i físic en totes les edats.

Yoga

Muy pronto

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page

Comtes de Bell-lloc 135 bj  08014 - Les Corts

 Barcelona

info@kataplam.com

Gracias! Eres la persona

que visita nuestra página

Copiright © 2016 Kataplam - Todos los derechos reservados

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now