El nostre objectiu és oferir activitats completament diferents a tot el conegut. La nostra intenció és crear un espai lúdic, cultural, artístic, que permeti desenvolupar i enfortir les capacitats humanes, socials i intel·lectuals dels i les infants. Un entorn en el qual se sentin a gust, cures, respectats, valorats, entretinguts.

Extra-Escolares

Si t'interessa alguna activitat pots portar al petit perquè la provi!

Realitza la inscripció durant novembre i aconsegueix un 10% de descompte

Reserva JA la teva plaça !!!

Origami 

El Origami, o papiroflèxia, és un art japonès molt antic, que consisteix a crear figures de paper sense utilitzar tisores ni cola. Afavoreix i estimula la concentració, la motricitat fina, l'atenció plena, la paciència i la creativitat.

Dimecres de 18:00 a 19:00 hs

30€/mes

Capoeira

Capoeira és un art marcial amagat dins d'una dansa. És un esport que treballa el cos i la ment: l'expressió, el ritme, la flexibilitat i la coordinació. No és una lluita; és un joc. Educa en el coneixement del propi cos, enforteix l'autoestima i fomenta la creativitat a través del moviment.

Yoga niños

En l'hora de classe, vam passar per les diferents asanes (postures) a través de salutacions al sol, còpia dels animals, exercicis de connexió amb la natura i amb nosaltres mateixos.

Danza en familia

Ballar! és exactament el que farem. De manera simple al principi, amb música, en silenci, improvisant, imaginant, jugant i descobrint el que ens agrada fer. Ballarem tots junts, els adults amb els petits i viceversa, no es tracta d'acompanyar els nens / es a un taller. Tots ballarem seguint unes pautes de moviment i joc més senzilles per als / les petits / es i més complexes i salvatges per als més grans.

Dijous de 18:00 a 19:00 hs

35€/mes

Dimarts de 18:00 a 19:00 hs

40€/mes (incluye padre o madre + niñ@)

Dilluns de 18:00 a 19:00 hs

35€/mes

Play time

Activitat lúdic recreativa en un entorn en anglès, per a infants anglo parlants o aquells que vulguin reforçar la seva engonals, sense importar el nivell que tinguin.

a definir día

30€/mes

Art & Crafts

a definir día

30€/mes

Activitat de manualitats i DIY en un entorn en anglès, per a infants anglo parlants o aquells que vulguin reforçar la seva engonals, sense importar el nivell que tinguin.

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page

Comtes de Bell-lloc 135 bj  08014 - Les Corts

 Barcelona

info@kataplam.com

Gracias! Eres la persona

que visita nuestra página

Copiright © 2016 Kataplam - Todos los derechos reservados

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now