CAPOEIRA

jueves de 18:00 a 19:00 hs

35€/mes

Si te interesa alguna actividad avísanos. Estamos armando los grupos.

Solicita Información !!!

QUÈ ÉS LA CAPOEIRA

 

La Capoeira és un Art marcial amagat dins d’una dansa. És un esport que treballa el cos i la ment: la expressió, el ritme, la flexibilitat i la coordinació.

 

És una activitat amb molta història, que es remunta als esclaus africans del Brasil. Recentment la Unesco ha declarat la Roda de Capoeira patrimoni immaterial de la Humanitat.

 

La capoeira no es “lluita” ni es “practica” sinó que es “joga” (jugar en portuguès), cosa que ja ens indica que és un esport idoni pels més petits. Els nens aprenen jugant, en el joc, es socialitzen, exerciten la memòria i les habilitats mentals, descobreixen causalitats en els seus actes, aprenen habilitats emocionals i s’adapten al grup social. En la capoeira es donen tots aquest elements, sent no només un esport, sinó una activitat holística en la que aprenen també música, cant, ritme, habilitats socials i emocionals.

 

És un art marcial sense contacte que educa els més petits en el respecte als demés. A diferència d'altres arts marcials, no es tracta de colpejar al company. No crea frustració, ja que no es basa en la competició, sinó que persegueix l'auto-superació i la compenetració amb el company  per a crear moviments espectaculars. S’enfoca en el control emocional, no incentivant la

violència, sinó difonent els valors de l’autodefensa en contraposició a l’atac i l’agressió.

 

Els nens i nenes aprenen a "jogar" capoeira, però també a cantar (cançons transmeses oralment de cants africans tradicionals en portuguès) i a tocar instruments tradicionals incorporats històricament a la capoeira (berimbau, atabaque, pandeiro...).

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page

Comtes de Bell-lloc 135 bj  08014 - Les Corts

 Barcelona

info@kataplam.com

Gracias! Eres la persona

que visita nuestra página

Copiright © 2016 Kataplam - Todos los derechos reservados

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now